KJE SMO?

Kako do nas?

Naslov: Fužine 70, 1241 Kamnik

Dostop iz smeri LJ: preko Trzina in Mengša se pripeljite do Kamnika, kjer sledite usmerjevalnim tablam za Veliko Planino. Ko zapustite mesto Kamnik se boste vozili vzporedno z zidom nekdanje smodnišnice in ko se le-ta konča (cca 2km), zavijte levo in še enkrat takoj levo in potem skozi zelena vhodna vrata vstopite v območje. Območje 70 je 200 m za vhodom.

Dostop iz smeri KR: preko Vodic (AC) ali Cerkelj se pripeljite do Kamnika, kjer sledite usmerjevalnim tablam za Veliko Planino. Ko zapustite mesto Kamnik se boste vozili vzporedno z zidom nekdanje smodnišnice in ko se le-ta konča (cca 2km), zavijte levo in še enkrat takoj levo in potem skozi zelena vhodna vrata vstopite v območje. Območje 70 je 200 m za vhodom.

Dostop iz smeri MB: AC zapustite pri izhodu Domžale in se mimo Volčjega Potoka pripeljite do Kamnika, kjer sledite usmerjevalnim tablam za Veliko Planino. Ko zapustite mesto Kamnik se boste vozili vzporedno z zidom nekdanje smodnišnice in ko se le-ta konča (cca 2km), zavijte levo in še enkrat takoj levo in skozi zelena vhodna vrata vstopite v območje. Območje 70 je 200 m za vhodom.