Team building

Najboljša izbira za vaše podjetje: zabavno & kreativno & drugačno

Z našimi team building programi želimo na Območju 70 ponuditi kvalitetno druženje vaših zaposlenih izven prostora vašega podjetja. Bistvo team buildinga je, da se zaposleni zabavajo a hkrati gradijo povezave na osebni ter na ravni podjetja. Ob pravilni izvedbi je team building ena najpomembnejših naložb v človeški potencial vašega podjetja. Krepi zaupanje, komunikacijo, sodelovanje ter zmanjšuje konflikte.

Območje 70 ter mesto Kamnik z okolico je idealna lokacija za vaš team building, kjer ponujamo 30 team building programov, 20 različnih aktivnosti in 5 strokovnih delavnic.  Na voljo imamo tudi pokriti prostor in prostor za delavnice / izobraževanja.

Območje 70 je drugačen prostor za vaš dogodek. 

Team building

Nekaj naših team building programov:
 • Zabavna olimpijada na Območju 70
 • team building Grand prix racing na Območju 70 ali na Veliki Planini,
 • Ecedrom
 • Srednjeveški team building,
 • Skrivnostna smodnišnica,
 • Wipeout game na Območju 70
 • Epic Hunt po Veliki Planini ali Kamniku ,
 • Kamnik Hollywood
 • E-bike ture
 • Team building na Veliki Planini
 • Surviver v Kamniški Bistrici,
 • Kulinarični team building,
 • Ostali ETC Adriatic team building programi.

Delavnice so nadgradnja izbranega team buildinga, kjer preko predavanj in prakse predstavimo posamezno tematiko, ki vašo ekipo opolnomoči z dodatnim znanjem. Poleg samega team buildinga lahko ponudimo tudi različne aktivnosti, doživetja, izobraževanja in izlete v okviru naše blagovne znamke turistične agencije Greentovci, ki je specializirana za Kamniško – Savinjske Alpe

TEAM BUILDING PROGRAMI za Območje 70

ZABAVNA OLIMPIJADA

Zabavna olimpijada je vrsta team buildinga, ki vključuje različne športne in družabne izzive, ki so namenjeni zabavi in druženju na Območju 70. Ta dogodek lahko vključuje različne timske in posamične discipline, kot so Arena, veliko pikado, nogometu z velikimi čevlji, zorbing, sumo tek,  odbojki na mivki, štrbunk, zipline in druge igre. Ena od glavnih prednosti zabavne olimpijade je, da vključuje različne izzive, ki so primerni za vse generacije. To pomeni, da lahko na takšnem dogodku sodelujejo odrasli ne glede na starost, in vsi se bodo lahko zabavali in družili. Zabavna olimpijada je olimpijada vašega podjetja, kjer udeleženci sodelujejo prostovoljno, kot posamezniki ali kot ekipe.

Finančno: €
Število oseb: do 400 oseb
Traja: do 4 ure
Zahtevnost:  1 od 5
Doplačilo: Vključen v ceno Območja 70

zabavna olimpijada

ETCdrom

Po Območju 70 imamo postavljene različne igre, ki zahtevajo koncentracijo, ekipnega duha, v prvi vrsti pa ponujajo obilo zabave.  Udeležence razdelimo v skupine  po osem in naloga vsake ekipe je čim bolje rešiti ponujeno nalogo. Ekipe gredo od točke do točke, in vsako nalogo imajo na voljo 15 minut časa, Točke se seštevajo in na koncu dobimo najboljšo ekipo. Z izbiro ETC team building programa boste s sodelavci dobili prav team building, kjer morajo udeleženci reševati težavne izzve, vsak izziv je pa drugačen. Vsaka ekipa si na začetku izbere ime, himno in znak.


Finančno: €
Število oseb: do 150 oseb
Traja: 2 uri
Zahtevnost: 2 / 5

 

Team building ECEdrom

Team building ECEdrom

 

GRAND PRIX RADING

Izredno zabaven in interdisciplinaren team buiding program pri katerem morajo ekipe sestaviti vozilo, ga predstaviti, pridobiti sredstva, se pogajati in na koncu z njim še tekmovati. Podzavestno in ne vsiljeno vključujemo različne startup prijeme. Povečuje koordinacije ekipe, izboljšuje komunikacijo med člani.

Potrebujete le podvozje, malo materiala in veliko ustvarjalnega duha ter sodelovanja. Naloga je dinamična, zahteva premišljeno razporeditev sredstev, z dobrimi pogajalskimi sposobnostmi pa si lahko zagotovite tudi dodatni material. Ko je vozilo sestavljeno in dizajn izpopolnjen, voznik ogret, je končno čas za….dirko! Igro je možno izvesti indoor ali outdoor. Sam team building lahko izvedemo na Območju 70 ali Veliki planini

Finančno: €
Število oseb: do 250 oseb
Traja: 2 uri
Zahtevnosti: 1 / 5

Team building Grand prix racing

Team building Grand prix racing

EPIC HUNT: Skrivnostna smodnišnica

Kamniška smodnišnica je bila ustanovljena leta 1852, točno na sredi cesarstva, na pol poti med Benetkami in Dunajem. Naloga cesarske smodnišnice je bilo zagotavljati smodnika za industrijo in vojsko. V okviru team buildinga boste spoznali zgodovino smodnišnice, ki je preživela 6 držav, neslavno pa propadla leta 2009 z nepremičninsko krizo. V tem času se je nabralo kar nekaj zanimivih zgodb in prigod, katere boste spoznali v okviru team buildinga. Kaj še želite še več, smodnik, eksplozije in številni izzive?

Finančno: €€
Število oseb: do 200 oseb
Traja: 2 uri
Zahtevnosti: 2 / 5 

Treasure hunt Kamnik

Treasure hunt Kamnik

 

WIPEOUT GAME

Wipeout Team Building je timsko igra, ki temelji na popularni televizijski oddaji Wipeout. Igralci se medsebojno tekmujejo v različnih fizičnih in mentalnih izzivih, ki so podobni tistim v oddaji. Cilj igre je pomagati posameznim članom tima, da se medsebojno bolje spoznajo in delujejo kot enoten tim.

Finančno: €€
Število oseb: do 200 oseb
Traja: 2 uri
Zahtevnosti: 3 / 5

 

Wipeout Slovenija

Wipeout Slovenija

 

Kamnik Hollywood

Učimo se filmskih trikov Hollywooda s pomočjo pirotehnike. Skupaj kot ekipa posnamemo pravi akcijski film, katerega lahko uporabite pri predstaviti vaše ekipe, podjetja, ali pač samo posnamemo akcijski film z vami v glavni vlogi. Ne bo manjkala dimna zavesa, eksplozija, streljanje, metanje po tleh in razbijanje. Na Območju 70 se je vse od 1852 izdeloval črni smodnik, ki se je uporabljal pri pirotehniki. Danes je ostalo ogromno znanja, ni naključje, da so najboljši pirotehniki ravno iz Kamnika.

Finančno: €€€
Število oseb: do 30 oseb
Traja: do 5 uri
Zahtevnosti:5 / 5 

__________________

TEAM BUILDING AKTIVNOSTI ZA KAMNIK IN VELIKO PLANINO

E-bike ture

Kot ime že pove, so to kolesarske ture, ki jih opravite z električnim kolesom (e-kolesom). E-bike ture so idealne za vse starosti in stopnje telesne pripravljenosti, saj vam električni motor na kolesu pomaga pri vožnji. E-bike ture ponujajo edinstven način, kako odkriti različne kraje, ne da bi se preveč utrudili. Na voljo imamo  različne vrste e-bike tur, od krajših in lažjih poti, do daljših in bolj zahtevnih tur za izkušene kolesarje. Naš kolesarski vodnik vas bo  peljal po najbolj slikovitih poteh Kamniško – Savinjskih Alp, Velike Planine, Kamnika in vam pokazal znamenitosti na poti. Med potjo se bomo ustavili na različnih točkah in si ogledali kulturne in naravne znamenitosti, uživali v lokalni kulinariki in se družili z drugimi sodelavci. V kolikor vas takšne aktivnosti zanimajo nas prosim kontaktirajte.

Na voljo imamo naslednje ture:
Kamnik – Velika Planina – Kamnik  ( Lahko z nihalko in spust dol ali brez nihalke) – srednje težka tura
Kamnik in okolica ( Kamnik – Tunjice – Kamnik)  – lažja tura
TRIS – Krvavec, Velika Planina, Golte – težka tura
Trasa Maraton Alpe  – težka tura

Ebike tour Kamnik in Velika planina

 

TEAM BUILDING Velika planina

Velika planina je zaklad Kamniško – Savinjskih Alp in je odlična destinacija za team building. Največkrat je uporabljamo kot kombinacijo, dopoldne do kosila izlet na Veliko planino, popoldne se pa vrnimo na Območje 70, kjer sledi kosilo in dodatne aktivnosti. Za Veliko planino imamo pripravljene številne aktivnosti, ena izmed bolj zanimivih je tresure hunt, kjer udeležence razdelimo v skupine, vsaka skupina dobi ipade in po planini rešujemo različne pastirske izzive, na voljo imamo tudi Olimpijado, kjer udeleženci tekmujejo v pastirskih igrah. V okviru dogodka lahko ponudimo tudi delavnico izdelovanja trniča, degustacija domačega sira in predstavitev visokogorskih rož.

Finančno: €€
Število oseb: do 100 oseb
Traja: poldnevni ali celodnevni izlet s team buildingom
Zahtevnost: 2 /5 

Velika planina team building

Velika planina team building

Srednjeveški team building

Srednjeveški team building je team building, kjer se ekipa udeležencev poglobi v duhovno in telesno vznemirljivo srednjeveško izkušnjo. Srednjeveški team buildinga izvajamo na enem izmed kamniških gradov, vključuje srednjeveška oblačila in orožja. Na poti do zmage se skupine med seboj pomerijo v lokostrelstvu, poskušajo ukrotiti jezne kamniškega zmaja ter zavarovati grad in kralja. Z zavezanimi očmi, v iskanju izhodov ter reševanju zmajskih jajc je potrebno paziti na čas ter strateško izvedbo iger. Vsi udeleženci ter izvajalci bodo preskrbljeni s srednjeveškimi tunikami, zastavami, za celotno izkušnjo pa poskrbijo vitezi, oprode in kralj.  Team building,  ki poskrbi za obilo domišljije, udeležence pa popelje nazaj v srednji vek.


Finančno: €€€
Število oseb: do 200 oseb
Traja: Odvisno od števila oseb, od 2 do 4 ure
Zahtevnost: 2 / 5

 

Srednjeveški team building

Srednjeveški team building

 

Surviver v Kamniški Bistrici

Survivor team building je aktivnost, ki je navdihnjena po televizijski oddaji Survivor. Namen tega team buildinga je okrepiti timsko delo, komunikacijo in sposobnost preživetja. Na začetku aktivnosti bomo vašo ekipo razdeli v manjše skupine po šest . Vsaka skupina prejme osnovna orodja in potrebščine, ki jih potrebujejo za preživetje v divjini. Nato se začnejo izzivi, ki jih je treba rešiti, da se preživi. Naloge v team buildingu so orientacija, iskanje hrane, skupaj z inštruktorjem  se naučimo katere so užitne rastline, gobe, ki se nahajajo na določenem območju. Posamezne skupine bodo morale izdelati ogenj, speči kruh in si narediti lastno kosilo. Premagovali bodo morali različne ovire, ter zgraditi splava ali most za prehod reke.  Vsak izziv se zaključi z ocenjevanjem skupin in dodeljevanjem točk. Na team buildinga se razglasi zmagovalna skupina.  Survivor team building je zabavna in dinamična aktivnost, ki bo spodbudila komunikacijo, sodelovanje in povezovanje znotraj vaše ekipe. Poleg tega pa boste pridobili tudi praktične veščine preživetja v naravi.

Finančno: €€€
Število oseb: do 20 oseb – zahteven, do 50 oseb poenostavljen
Traja: Odvisno od števila oseb, od 2 do 4 ure
Zahtevnosti: 5 / 5 

Surviver Kamniška Bistrica-1

Surviver Kamniška Bistrica-1

 

Območje 70 upravlja turistična agencija ETC Adriatic iz Kamnika. ETC Adriatic je specialist za organizacijo poslovnih dogodkov in team buildingov za območje Hrvaške – team building Croatia, Slovenije, Srbije in Črne Gore.

Vse naše programe izvajamo v slovenščini, angleščini, nemščini in hrvaščini, opcijsko pa tudi v italijanščini in španščini.

Verjamemo, da imamo toliko ponudbe, da vam bomo našli primeren team building program ali aktivnost

V primeru dežja team building predstavimo pod streho. V primeru izredno slabe napovedi pa je opcija tudi prestavitev dogodka.

Namen team buildinga je povečati zaupanje, spodbujati sodelovanje, izboljšati komunikacijo, zmanjšati konflikte in izboljšati uspešnost skupine kot celote.

Pošljite povpraševanje.