Team building

Izjemni dogodki za izjemne ljudi.

Z našimi team building programi želimo na Območju 70 ponuditi kvalitetno druženje vaših zaposlenih izven prostora vašega podjetja. Bistvo team buildinga je, da se zaposleni zabavajo a hkrati gradijo povezave na osebni ter na ravni podjetja. Ob pravilni izvedbi je team building ena najpomembnejših naložb v človeški potencial vašega podjetja. Krepi zaupanje, komunikacijo, sodelovanje ter zmanjšuje konflikte.

Območje 70 ter mesto Kamnik z okolico je idealna lokacija za vaš team building, kjer ponujamo 30 team building programov, 20 različnih aktivnosti in 5 strokovnih delavnic.  Na voljo imamo tudi pokriti prostor in prostor za delavnice / izobraževanja.

Team building

Najboljša izbira za vaše podjetje: zabavno & kreativno & drugačno

Nekaj naših team building programov:

Delavnice so nadgradnja izbranega team buildinga, kjer preko predavanj in prakse predstavimo posamezno tematiko, ki vašo ekipo opolnomoči z dodatnim znanjem.

Primer: Odlična kombinacija TB programa “Grand prix racing” je delavnica pogajanj in prodaje. Preko teoretične delavnice udeleženci v okviru team buildinga tako teorijo takoj lahko preiskusijo še v praksi.

Delavnice:

  • Grajenje ekipe iz prakse: A do Ž;
  • Pospeševanje prodaje in pogajanja;
  • Medgeneracijsko sodelovanje;
  • Blagovna znamka zaposlenega (Employer Branding);
  • Postanimo startup.

Poleg samega team buildinga lahko ponudimo tudi različne aktivnosti, doživetja in izlete v okviru naše blagovne znamke Greentovci.

CENIK najdete tukaj! 

Vse naše programe izvajamo v slovenščini, angleščini, nemščini in hrvaščini, opcijsko pa tudi v italijanščini in španščini.

V primeru dežja team building predstavimo pod streho. V primeru izredno slabe napovedi pa je opcija tudi prestavitev dogodka.

Pošljite povpraševanje.