Team building

Izjemni dogodki za izjemne ljudi.

Z našimi team building programi želimo na Območju 70 ponuditi kvalitetno druženje vaših zaposlenih izven prostora vašega podjetja. Bistvo team buildinga je, da se zaposleni zabavajo a hkrati gradijo povezave na osebni ter na ravni podjetja. Ob pravilni izvedbi je team building ena najpomembnejših naložb v človeški potencial vašega podjetja. Krepi zaupanje, komunikacijo, sodelovanje ter zmanjšuje konflikte.

Območje 70 ter mesto Kamnik z okolico je idealna lokacija za vaš team building, kjer ponujamo 30 team building programov, 20 različnih aktivnosti in 5 strokovnih delavnic.  Na voljo imamo tudi pokriti prostor in prostor za delavnice / izobraževanja.

Team building

Najboljša izbira za vaše podjetje: zabavno & kreativno & drugačno

Nekaj naših team building programov:

Delavnice so nadgradnja izbranega team buildinga, kjer preko predavanj in prakse predstavimo posamezno tematiko, ki vašo ekipo opolnomoči z dodatnim znanjem.

Primer: Odlična kombinacija TB programa “Grand prix racing” je delavnica pogajanj in prodaje. Preko teoretične delavnice udeleženci v okviru team buildinga tako teorijo takoj lahko preiskusijo še v praksi.

Delavnice:

  • Grajenje ekipe iz prakse: A do Ž;
  • Pospeševanje prodaje in pogajanja;
  • Medgeneracijsko sodelovanje;
  • Blagovna znamka zaposlenega (Employer Branding);
  • Postanimo startup.

Poleg samega team buildinga lahko ponudimo tudi različne aktivnosti, doživetja in izlete v okviru naše blagovne znamke Greentovci.

TEAM BUILDING SPECIAL za Območje 70

Naši specialke so team building programi, katere smo razvili samo za Območje 70

Ecedrom
Po Območju 70 imamo postavljene različne igre, ki zahtevajo koncentracijo, ekipnega duha, v prvi vrsti pa ponujajo obilo zabave.  Z izbiro ETC team building programa boste s sodelavci dobili dogodivščino, zabavno in aktivno, o kateri se bo zagotovo govorilo še mesece.  Udeležence razdelimo v skupine  po osem in naloga vsake ekipe je čim bolje rešiti ponujeno nalogo. Točke se seštevajo in na koncu dobimo najboljšo ekipo. Vsaka ekipa si na začetku izbere ime, himno in znak.

Finančno: €
Število oseb: do 150 oseb
Traja: 2 uri

Treasure hunt: Skrivnostna smodnišnica Rudolfa Maistra
Najbolj napeto je bilo takoj ob koncu prve svetovne vojne, ko je Kamničan Rudolf Maister nujno potreboval orožje za obrnitev severne meje. Takrat je skupina pogumnih Kamničanov zavzelo smodnišnico, ki je bila še pod cesarsko oblastjo, razorožili so orožnike in odstranili nastavljen eksploziv. Vaša naloga bo najti vse dele, ter sestaviti proizvodnja smodnika nazaj.  Sama igra poteka na območju smodnišnice in s pomočjo ipadov.

Finančno: €€
Število oseb: do 200 oseb
Traja: 2 uri

Dodatne možnosti: Treasure hunt lahko organiziramo tudi na Veliki planini, kot pastirski izziva, po Kamniku v okviru pivovarske ture ali kot Igra preživetja v Kamniški Bistrici.

Srednjeveški team building
Različne srednjeveške frakcije se spopadajo za prestol Kranjske. Na eni strani kamniški grofje Andeški, na drugi strani Celjski grofje, Goriški Grofje, Erazem Predjamski, ..  . Zabaven in unikaten srednjeveški team buidling. Skupine opravljajo aktivne, miselne srednjeveške naloge, tekmujejo druga proti drugi ter se potegujejo za prevlado na Kranjskem. Inspiracijo za zgodbo črpamo iz bogate srednjeveške zgodovine Slovenije. Meči, lokostrelstvo, vitezi, kralji, spletke…Hitro skočite v srednjeveška oblačila in se nam pridružite v srednjeveškem team buildigu.

Finančno: €€
Število oseb: do 200 oseb
Traja: 2 uri

Po želji lahko srednjeveški team building izvedemo kot aktivnost na enem od bližnjih gradov s tem bo izkušnja še bolj avtentična.

Kamnik Hollywood
Učimo se filmskih trikov Hollywooda s pomočjo pirotehnike. Skupaj kot ekipa posnamemo pravi akcijski film, katerega lahko uporabite pri predstaviti vaše ekipe, podjetja, ali  samo posnamemo akcijski film z vami v glavni vlogi. Ne bo manjkala dimne zavese, eksplozije, streljanja, metanje po tleh in razbijanja. Na Območju 70 se je vse od 1852 izdeloval črni smodnik, ki se je uporabljal pri pirotehniki. Danes je ostalo ogromno znanja, ni naključje, da so najboljši pirotehniki ravno iz Kamnika.

Finančno: €€€
Število oseb: do 30 oseb
Traja: do 5 uri

Vse naše programe izvajamo v slovenščini, angleščini, nemščini in hrvaščini, opcijsko pa tudi v italijanščini in španščini.

V primeru dežja team building predstavimo pod streho. V primeru izredno slabe napovedi pa je opcija tudi prestavitev dogodka.

Pošljite povpraševanje.