Enodnevni Izleti

Veselo v planine in urno naprej….

Turistična agencija GREENtovci so blagovna znamka, pod katero z lokalnim poznavanjem organiziramo izlete na območju Kamniško – Savinjskih Alp. Območje z alpskimi biseri kot sta Velika planina in Logarska dolina, območje, kjer s svojimi številnimi izviri kraljujeta reki Savinja in Kamniška Bistrica. Od smučarskega centra na Krvavcu vse do neokrnjene narave na Jezerskem nudimo številne možnosti za aktivnosti in izlete, v katerih se najde nekaj za vsakega.

Na območju se skriva preko 2 milijona kubičnih litrov vode in nemalo zgodb, ki so del ustnega izročila.

Ponujamo team building programe in aktivnosti kateri so drugačni, zabavni in interaktivni. Od degustacije vode, zeliščarskih delavnica in izdelave Trniča – Sira ljubezni, do peke žemljic v črni kuhinji in poslikav kamniške Majolke. Specializirani smo za območje od Velike planine, preko Jezerskega, mimo Železne Kaplje, pa vse do Logarske doline. Na območju se skriva preko 2 milijona kubičnih litrov vode in nemalo zgodb, ki so del ustnega izročila.

Celotno ponudbo Kamniško – Savinjski Alp najdete na spletni strani www.greeentovci.si

Kakšne izlete vam lahko ponudimo?

Izleti so na voljo za skupine večje od 10 oseb.

Seveda. Na voljo imamo številne namestitve od hotelov,  koč  do term.

Pri vsakem programu je posebej navedeno, kaj je v ceni programa. Običjano so v ceni vsi stroški: vodenje, prehrana in aktivnosti.

Vas mika? Pošljite povpraševanje za vaš izlet