PONUDBA

Kaj ponujamo?

Območje 70 je edinstven prostor, ki se nahaja v nekdanji smodnišnici v Kamniku, ob vznožju Kamniško – Savinjskih Alp. Razprostira se na 26.000 m2 in ponuja edinstveno eksplozijo doživetij & aktivnosti.

01.IZKUŠNJE

ETC Adriatic je lastnik in upravnik prostora Območje 70. Smo vodila agencija za organizacijo poslovnih dogodkov in team building programov v regiji. V Kamniku želimo naše izkušnje iz vse Evrope preliti v en prostor.

02.DOŽIVETJE

Naša ponudba temelji na doživetju. O tem se boste lahko prepričali že ob samem prihodu, ko vas bo na vhodu pričakala železniška postaja s predorom, preko katerega se boste spustili do osrednjega prostora.

03.AKTIVNOSTI

Ni prostora v Sloveniji, ki bi lahko ponujal toliko aktivnosti na enem mestu. Na voljo imamo 30 team building programov in skoraj 20 aktivnosti. Pri nas vam ne bo dolgčas.

04.VSE NA ENEM MESTU

Prostor je popolnoma opremljen: pokriti prostor, diskoteka za večerne zabava, veliko parkirišče, športne aktivnosti, odbojka na mivki in muzej.

NAŠA

PONUDBA

Team building

Smo vodilno podjetje za organizacijo team building programov v Sloveniji in na Hrvaškem. Preverite našo posebno team building ponudbo ekskluzivno na Območju 70.

Poslovni dogodki (3)
Poslovni dogodki

Pikniki, seminarji, izobraževanja ali predstavitev produktov vašim poslovnim parterjem. Zagotavljamo najvišje standarde organizacije poslovnih dogodkov.

Fantovščina
Fantovščina

Res je specializirani smo za poslovne dogodke, piknike in team buildinge. Najbolj pa uživamo, ko gostimo fantovščine.

Aktivnosti
Aktivnosti

Eksplozija aktivnosti in največja ponudba aktivnosti na enem mestu v celotni ljubljanski regiji. Na voljo zipline, gaint zorbig, arena, paintball in še 20 drugih aktivnosti.

Izlet na Veliko planino 1
Izleti

Bližnje Kamniško – Savinjske Alpe ponujajo odlične izlete. Ponujamo vam številne izlete in team building programe  na Veliki planini, Krvavcu, Kamniku, Logarski dolini ali v Kamniški Bistrici.

Zabave
Zabave in praznovanja 

Pri nas lahko praznujete vaš rojstni dan, abrahama, obletnico, organizirate poroko ali pa vašemu otroku organizirate nepozaben rojstni dan s številnimi aktivnostmi.

POVPRAŠEVANJA IN REZERVACIJE