PONUDBA

Kaj ponujamo?

Območje 70 je edinstven prostor, ki se nahaja v nekdanji smodnišnici v Kamniku, ob vznožju Kamniško – Savinjskih Alp. Razprostira se na 16.000 m2 in ponuja edinstveno eksplozijo doživetij & aktivnosti.

01.IZKUŠNJE

ETC Adriatic je vodilna agencija za organizacijo poslovnih dogodkov, s preko 1.000 organiziranimi dogodki v Sloveniji in tujini.

02.DOŽIVETJE

Naša ponudba temelji na doživetju. O tem se boste lahko prepričali že ob samem prihodu, ko vas bo na vhodu pričakala železniška postaja s predorom, preko katerega se boste spustili do osrednjega prostora.

03.KULINARIKA

Glede na vaše želje vam lahko ponudimo celovito ponudbo hrane in pijače.

04.VSE NA ENEM MESTU

Prostor je popolnoma opremljen: pokriti prostor, bar, dve parkirišči, športne aktivnosti in muzej.

NAŠA

PONUDBA

team building
Team building

Smo vodilno podjetje za organizacijo team building programov v Sloveniji in na Hrvaškem. Preverite našo posebno team building ponudbo ekskluzivno na Območju 70.

Poslovni dogodek
Poslovni dogodki

Pikniki, seminarji, izobraževanja ali predstavitev produktov vašim poslovnim parterjem. Zagotavljamo najvišje standarde organizacije poslovnih dogodkov.

Doživetja

Poizkusite izdelati kamniško majolko, tradicionalni sir trnič,  degustirajte kamniška craft piva in obiščite muzej črnega smodnika.  Eksplozija doživetij.

aktivnosti
Aktivnosti

Eksplozija aktivnosti in največja ponudba aktivnosti na enem mestu v celotni ljubljanski regiji. Na voljo zipline, gaint zorbig, arena, paintball in še 20 drugih aktivnosti.

Izleti

Bližnje Kamniško – Savinjske Alpe ponujajo odlične izlete. Lahko obiščite Veliko planino, Jezersko ali pa Logarsko dolino. Kot “lokalci”,  zelo dobro poznamo naše hribe in doline.

GREENtovci®

Zasebni dogodki 

Pri nas lahko praznujete vaš rojstni dan, abrahama, obletnico, organizirate poroko ali pa vašemu otroku organizirate nepozaben rojstni dan s številnimi aktivnostmi.

POVPRAŠEVANJA IN REZERVACIJE